• 1

Joomla Virtuemart Tips deel 3

Dit is deel drie van de tiendelige serie: “Joomla! Virtuemart Tips”. In deze serie komen belangrijke zaken aan bod bij het bouwen van een succesvolle (Joomla Virtuemart) webwinkel. In deel twee heb ik het gebruik van Google Analytics en Zoekmachine vriendelijke url’s in Joomla Virtuemart besproken. Vandaag kijken we hoe de Joomla webwinkel verder geoptimaliseerd kan worden door garanties, het vasthouden van de aandacht en duidelijkheid.

Lees meer...

Joomla Virtuemart Tips deel 2

Dit is deel twee van de tiendelige serie: “Joomla! Virtuemart Tips”. In deze serie komen belangrijke zaken aan bod bij het bouwen van een succesvolle (Joomla Virtuemart) webwinkel. In het vorige deel kwam al een klein beetje naar voren hoe je een Virtuemart webwinkel kunt optimaliseren voor Google. Deze keer zoom ik in op het gebruik van statistieken en zoekmachine optimalisatie.

Lees meer...

Eenvoudig een Joomla webwinkel met Virtuemart

Dit is deel een van de tiendelige serie: “Joomla! Virtuemart Tips”. In deze serie komen belangrijke zaken aan bod bij het bouwen van een succesvolle (Joomla Virtuemart) webwinkel. In dit deel bespreek ik wat inleidende achtergrond informatie en welke extra dingen je rekening mee moet houden.

Lees meer...