• 1

Als uw vraag hier niet beantwoord is, stel dan een vraag.

Waar wordt de Joomla! cursus gegeven?
De Joomla! cursus wordt gegeven op de Anna Paulownastraat 1 in Den Haag.

Hoe kan ik het beste reizen?
Op de Anna Paulownastraat kunt u betaald parkeren. In de buurt van de Anna Paulownastraat is de parkeergarage Noordeinde. Hier kunt u bijna altijd betaald parkeren. Meer informatie over parkeren vindt u in de brochure: "Parkeren in de Haagse binnenstad" van gemeente Den Haag. Toch is het verstandiger om met het openbaar vervoer te komen. U reist dan naar Den Haag Centraal. Vervolgens neemt u bus 24 richting Kijkduin (7 minuten) en stapt u uit op de halte 'Mauritskade'. Loopt u onderstaande route. Na ongeveer 5 minuten lopen bent u gearriveerd.

Krijg ik na de Joomla! cursus ook nog ondersteuning?
Amini Hosting zal tot 3 maanden na de cursus beschikbaar zijn voor ondersteuning en vragen van deelnemers binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid.

Hoe zit het met de BTW?
Na inschrijving ontvangt u van ons een factuur waarop het BTW bedrag apart vermeldt staat.

Wat moet ik allemaal meenemen?
Het is noodzakelijk om uw eigen laptop mee te nemen naar de cursus waarmee u kunt internetten. U krijgt van ons 3 maanden gratis webhosting, zodat u geen extra kosten hoeft te maken en direct kunt beginnen. Eventueel kunt u wat teksten/foto's meenemen om mee te werken. Het is niet erg als u dit niet meeneemt.

Kan ik na de Joomla! cursus de website ook nog aanpassen?
Ja, dat kan. U krijgt een gebruikersnaam en een wachtwoord om op uw Joomla! website in te loggen. Hiermee kunt u op elk gewenst tijdstip aanpassingen maken.

Waar kan ik de datum vinden waarop ik ben ingedeeld?
U krijgt van ons z.s.m. nadat de betaling ontvangen is, een emailbericht met de datum waarop bent ingedeeld.

Maakt het nog uit wat voor computer (Apple/Windows) ik heb of wat voor browser (Safari/Firefox/Chrome/Internet Explorer) ik gebruik?
Nee, dat maakt niets uit. De enige vereiste is dat u een werkende computer heeft waarmee u kunt internetten. Al het cursusmateriaal is te benaderen via een internetpagina met de browser van uw voorkeur.

Mijn vraag is nog steeds niet beantwoord. Hoe kan ik het beste contact met jullie zoeken?
U kunt het beste een emailbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.