• 1

Joomla! Cursus van Amini

Amini start op 11 april met het geven van een Joomla! Cursus in Den Haag. De cursus is gebaseerd op de meest recente versie Joomla! 2.5. Kenmerkend is dat u met het Amini Website Pakket binnen 1 dag in staat bent om zelf een Joomla! website te maken.

Lees meer...

Joomla 2.5 is vrijgegeven

Deze week is Joomla 2.5 vrijgegeven. Voorgaande versies waren Joomla 1.7 en Joomla 1.5. De nieuwe strategie van Joomla is om met lange (18 maanden) en korte termijn (6 maanden) releases te werken. Op 24 februari 2012 is de korte termijn release Joomla 1.7 ‘End Of Life’. Wat inhoud dat deze versie niet meer ondersteunt/ontwikkeld wordt. Gelukkig wordt Joomla 2.5 18 maanden lang ondersteunt. Het is dus verstandig om Joomla te upgraden/migreren naar 2.5.

Lees meer...

Joomla extensies die goede Joomla! Hosting vereisen

Bij het uitzoeken van Joomla hosting is het een minimum vereiste dat Joomla ondersteund wordt. Eigenlijk begint het hierna pas echt. Een van de redenen waarom Joomla zo krachtig is, is het gebruik van Joomla extensies (er zijn momenteel 7905 uitbreidingen voor Joomla beschikbaar op de JED). Als u Joomla gebruikt of u wilt met Joomla beginnen, dan is het bij het uitzoeken van Joomla hosting heel belangrijk dat u ook rekening houdt met Joomla extensies. Om het overzichtelijk te maken voor u, hebben wij een lijst gemaakt van de beste Joomla extensies (of in ieder geval de meest gebruikte Joomla extensies) met daarbij de systeem vereisten voor de Joomla hosting.

Lees meer...

Server vereisten Joomla! Hosting 2011

De prestatie van uw Joomla website is enorm belangrijk. Zo wordt snelheid door Google meegewogen in de pagerank berekening en bezoekers blijven langer op uw site. Voor het succes van uw Joomla website / webwinkel is optimale Joomla Hosting dus van groot belang. Amini Joomla Hosting heeft voor u een aantal zaken op een rijtje gezet welke belangrijk zijn voor een optimale werking van Joomla. 

Lees meer...

De beste 5 Joomla Template aanbieders

Bij het maken van een succesvolle Joomla website is het ontwerpen van een Joomla template heel belangrijk. Onze ervaring leert dat dit voor veel mensen een struikelblok is. Vaak ontbreekt het aan de technische kennis om daadwerkelijk een Joomla template te kunnen maken. Vandaar hebben wij een paar waardevolle tips voor u.

Lees meer...

Joomla 1.6 Release

Inmiddels is Joomla 1.6 vrijgegeven. Compleet opnieuw gebouwd is deze laatste Joomla versie een krachtige tool om uw site mee te bouwen. Het is prima geschikt voor zowel kleine websites als grote zware sites. Joomla 1.6 heeft ook nieuwe functionaliteiten voor zowel de frontend als de backend. Enkele verbeteringen zijn: het maken van een meertalige Joomla site is eenvoudiger, meer creatieve controle met diverse template stijlen, start en stop publicatie data voor modules en vele extra functies die de productiviteit en efficiëntie verhogen.

Uiteraard bent u ook voor Joomla 1.6 bij Amini aan het juiste adres als Joomla webhost. Joomla 1.6 is bij ons uitvoerig getest en het draait zoals het hoort. Stap over naar Amini als Joomla hostingprovider en ervaar het verschil...