• 1

Inschrijven Joomla! Cursus

 1. Please type your full name.
 2. Please type your full name.
 3. Please type your full name.
 4. Please type your full name.
 5. Please type your full name.
 6. Invalid email address.
 7. Please type your full name.
 8. Cursusdata


  U kunt onderstaand uw voorkeur voor een cursusdag aangeven. Wij doen ons best om u in te delen op de datum van uw eerste voorkeur. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op. Houdt indien mogelijk alledrie de data vrij totdat u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
 9. Eerste voorkeur
  Maak een keuze.
 10. Tweede voorkeur
  Maak een keuze.
 11. Derde voorkeur
  Maak een keuze.
 12. Opmerkingen
  Invalid Input
 13. Akkoord?
  Invalid Input

Algemene Voorwaarden Joomla! Cursus

 

1. Inschrijving en reservering cursusplaats

 1. Na uw inschrijving ontvangt u een factuur. Op dat moment is uw cursusplaats gereserveerd voor maximaal 7 werkdagen. Wanneer uw betaling door ons ontvangen is zal uw cursusplaats definitief worden.
 2. Als wij uw betaling niet binnen 7 werkdagen hebben ontvangen, dan wordt uw cursusplaats weer vrij gegeven.

2. Cursusdata en reserve

 1. De cursusdata zoals vermeld op onze website zijn altijd onder voorbehoudt. Wij doen ons uiterste best zo min mogelijk veranderingen in deze data aan te brengen.
 2. Het is de verantwoordelijkheid van de cursist om alle bekende cursusdata beschikbaar te zijn.
 3. De cursusdata zijn gedefineerd als 3 voorkeursdata. Wij doen ons best om u in te delen op de datum van uw eerste voorkeur. Indien dit niet lukt, nemen wij contact met u op. Houdt indien mogelijk alledrie de data vrij totdat u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

3. Annuleringen

 1. Amini Hosting houdt zich het recht voor om een cursus te annuleren als het aantal deelnemers minder dan 6 bedraagt. Een week van tevoren ontvangt u dan van ons bericht. Het volledige cursusgeld wordt dan direct geretourneerd.
 2. Als u uw inschrijving wilt annuleren dan is dit alleen mogelijk tot 2 kalenderweken voor aanvang van de cursus. Het cursusgeld wordt dan gestort op uw rekening minus de inschrijvingskosten à € 25,-.
 3. Als u vanaf 2 kalenderweken voor aanvang van een cursus uw inschrijving wilt annuleren, ontvang u in eerste instantie geen restitutie. Als Amini Hosting de cursusplaats alsnog gevuld krijgt, ontvangt u wel een restitutie. 
 4. Ook na aanvang van een cursus worden geen cursusgelden geretourneerd. 

4. Ondersteuning

 1. Amini Hosting zal tot 3 maanden na de workshop beschikbaar zijn voor ondersteuning en vragen van deelnemers binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid.